Transparent
Inloggen
Sluiten

Stam: Van Rhijn heeft alles om als verdediger te slagen

23 februari 2012 07:00

Jaap Stam traint de verdedigers van Ajax individueel om ze op een hoger niveau te brengen. In De Telegraaf is hij zeer positief over het potentieel van Ricardo van Rhijn. "Ricardo heeft alles om als verdediger te slagen. Hij is snel, technisch vaardig, sterk en wordt puur verdedigend steeds beter."

Stam prijst de huidige werkwijze bij Ajax. "Door oudtopvoetballers met internationale ervaring aan de trainingsstaf toe te voegen wordt hun kennis met de jeugd gedeeld. Het doel is om de jeugdspelers eerder en op een hoger niveau te laten instromen bij Ajax 1. Ik heb nooit de individuele begeleiding gehad die ik de jongens van Jong Ajax nu geef. Ik heb vooral zelf moeten ervaren, heel veel fouten gemaakt en daarna op mijn flikker gekregen. Daardoor heb ik mezelf voortdurend verbeterd. Dat is ook een manier, maar wel een omslachtige."

Volgens Frank de Boer kan Van Rhijn mogelijk nog een verbeterde aanbieding verwachten. "Wat hij nu bereikt, heeft hij aan zichzelf te danken. Voor de winterstop hebben we hem een contractaanbieding gedaan voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen. Als hij deze vorm behoudt, ligt er misschien nog wel meer in het verschiet."




Tags

rhijn stam begeleiding boer contractaanbieding danken flikker jong omslachtige oudtopvoetballers potentieel prijst telegraaf trainingsstaf vaardig verbeterde verschiet

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper