Transparent
Inloggen
Sluiten

Meulensteen: Ajax hoeft niet te rekenen op gemakzucht bij Manchester

22 februari 2012 09:14

Volgens René Meulensteen, assistent van hoofdtrainer Alex Ferguson, is het duel van donderdagavond tegen Ajax belangrijk voor Manchester United, ondanks het feit dat de ploeg na de 0-2 al geplaatst lijkt. "Het is belangrijk dat we in een flow raken. Blijven presteren. We kunnen ons geen misstap veroorloven. We moeten een goed gevoel overhouden aan deze wedstrijd om komend weekend ook weer optimaal te kunnen presteren", zo laat Meulensteen weten in het Algemeen Dagblad. De competitiewedstrijd tegen Norwich City lijkt echter belangrijker. "Daar richten we ons op, ook wat de samenstelling van het team betreft. Dan rekenen we terug naar donderdag en zien wat we voor die wedstrijd nodig hebben."

Ajax hoeft echter niet te rekenen op gemakzucht bij de Engelsen. "We hoeven alleen maar aan het Champions League-toernooi te denken en dan in het bijzonder FC Basel-thuis toen we een 2-0 voorsprong hadden, maar het toch weggaven."




Tags

meulensteen gemakzucht basel ferguson misstap norwich veroorloven weggaven

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde afwijzing akpom balletje berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea conceicao elsimao excelsior gaaei hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes leiderschapskwaliteiten lucht mikautadze mum potter rensch sevic sosa tadic taylor zucht