Transparent
Inloggen
Sluiten

Supporters huldigen zondag kampioenen uit 1977

23 april 2002 15:27

Verslaggever: M

Zondag 28 april zal in de rust van de competitiewedstrijd Ajax - FC Den Bosch het kampioenselftal van Ajax uit het jaar 1977 op het veld worden gehuldigd voor hun prestaties van 25 jaar geleden. Onder leiding van hoofdcoach Tomislav Ivic pakte Ajax, met o.a. Lerby, Krol, Schrijvers en Tahamata in de gelederen, toen verrassend de titel. De Ajacieden werden daarvoor echter nooit op een passende wijze gehuldigd. Op initiatief van de redactie van de Ajax-homepage ?De Goeie Ouwe Tijd.nl? zal dat zondag alsnog gebeuren.

Vrijwel alle spelers die Ajax in 1977 de landstitel schonken zullen aanwezig zijn. Tezamen met de andere kampioenselftallen van Ajax uit het lopende seizoen zullen de kampioenen uit 1977 in de rust van de laatste thuiswedstrijd van het seizoen 2001/2002 ??n voor ??n het veld opkomen en een ereronde lopen. Zoals het bij een echte huldiging hoort, krijgen de spelers namens de supporters (via de Ajax-homepage 'De Goeie Ouwe Tijd.nl') alsnog een herinnering aan dit landskampioenschap in de vorm van een medaille met opschrift.

Meer informatie over de huldiging en de verrichtingen van Ajax 25 jaar geleden kan je vinden op de website De Goeie Ouwe Tijd.nl.

Meer op




Tags

kampioenen homepage huldigen huldiging ereronde herinnering ivic kampioenselftal kampioenselftallen krol landskampioenschap landstitel lerby medaille opkomen opschrift schonken schrijvers tahamata tezamen titel tomislav

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht