Transparent
Inloggen
Sluiten

AEGON roept op: Ajax United

15 februari 2012 21:18

In een advertentie die morgen in De Telegraaf en het Parool staat roept hoofdsponsor AEGON op tot een 'Ajax United'.

De tekst van de advertentie: Echte Ajacieden hebben het niet makkelijk dit seizoen. Er was verdeeldheid en onrust. AEGON heeft partijen het afgelopen jaar steeds opgeroepen om tot goede samenwerking te komen. Helaas is dat niet gelukt.

Laten we een voorbeeld nemen aan de tegenstander van vanavond. het is niet het Manchester-gedeelte dat we moeten vrezen. Het is het United-stuk waar we bang voor moeten zijn. Man United is een vereniging.

Vanavond lijkt een uitgelezen moment om ons ook weer zo te gedragen. Ongeacht meningsverschillen of uiteenlopende belangen.

AEGON roept daarom iedere supporter, bestuurder, speler, coach en verzorger op om vanavond achter Ajax te gaan staan. Met hetzelfde doel voor ogen. Alleen dan worden we weer wat we willen zijn. Een echte voetbalvereniging. Ajax United





Tags

aegon advertentie bestuurder hoofdsponsor meningsverschillen tekst telegraaf verdeeldheid verzorger voetbalvereniging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper