Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer laat zich niet uit over eventuele basisplaats Bulykin en Aissati

15 februari 2012 15:05

Frank de Boer liet zich tijdens de persconferentie nog niet uit over een eventuele basisplaats voor de afgelopen weekend goed presterende Bulykin en Aissati, zo staat te lezen op de officiële website van Ajax. Na zijn basisplaats en goal tegen NAC zou een nieuwe basisplaats voor Bulykin een logisch vervolg kunnen zijn. "Maar bij Manchester United hebben ze grote statische verdedigers. Die vinden het heerlijk om tegen een lange spits als Bulykin te spelen. We zouden er dus ook voor kunnen kiezen om anders in de spits te zetten."

Ook Aissati is nog niet zeker van een basisplaats na zijn goede invalbeurt tegen NAC. "Aissati is een ander type speler dan Enoh. Met Aissati krijg je weliswaar veel meer voetbal op het middenveld, maar hij wint niet ieder duel. Dat is bij Enoh wel het geval. Ik zeg wel eens gekscherend dat hij elf van de tien duels wint. Dat is het verschil tussen beide spelers."




Tags

aissati bulykin boer enoh nac gekscherend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole berghuis bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli hag henderson inverted kiki mikautadze nice ogc pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text weggaan