Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vervangt E-tickets Vak410 na vervalsing

13 februari 2012 22:58 - Ajax.nl

Ajax meldt dat de club E-tickets voor Vak410 zal vervangen door 'gewone' toegangsbewijzen voor het duel tegen Manchester United. De club heeft ontdekt dat de E-tickets worden gekopieerd/vervalst om vanaf andere tribunevakken toegang te krijgen tot Vak410 (Vak424//425). Door deze vorm van misbruik bestaat de mogelijkheid dat er meer personen op het Sfeervak komen dan vanuit veiligheidsoogpunt verantwoord is. Om gevaarlijke situaties bij Ajax - Manchester United te voorkomen, zullen de E-tickets die gekocht zijn voor Vak410 worden vervangen door 'gewone' toegangsbewijzen. Deze toegangsbewijzen zullen per post worden opgestuurd naar het adres van de koper dat bij Ajax bekend is. De geldigheid van de uitgegeven E-tickets op het betreffende vak zal komen te vervallen.

E-tickets zullen in de rest van het stadion wel gewoon toegang geven. Ajax roept supporters op om plaats te nemen op de plaats zoals vermeld op het toegangsbewijs. Volgens de KNVB Standaardvoorwaarden is het verboden kaarten te dupliceren en/of te vervalsen. Tevens is het niet toegestaan op een andere plaats aanwezig te zijn dan waar het toegangsbewijs recht toe geeft. Indien misbruik wordt geconstateerd, zal hiertegen worden opgetreden en zal toegang tot het stadion worden ontzegd.

Meer op Ajax.nl




Tags

toegang toegangsbewijzen gewone toegangsbewijs vervalsing adres dupliceren gekopieerd geldigheid gevaarlijke hiertegen knvb koper ontdekt opgestuurd opgetreden post sfeervak standaardvoorwaarden tribunevakken veiligheidsoogpunt verboden vervalsen vervalst

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor ton verrips volendam