Transparent
Inloggen
Sluiten

Koeman: 'nervositeit kan ik me goed voorstellen'

21 april 2002 18:33

Verslaggever: RvN

Ronald Koeman liet na afloop van het duel tegen FC Utrecht weten zich de nervositeit, welke in de ploeg ontstond in de tweede helft, wel te kunnen voorstellen. 'Dat is logisch. Er zitten veel jonge spelers in de ploeg en de anderen zijn nog nauwelijks kampioen geworden. Dan ontstaat er een stukje spanning, dat kan ik me wel voorstellen.' Koeman vond zijn ploeg de eerste helft uitstekend spelen. 'We speelden heel goed, kregen goede kansen en verdienden een grotere voorsprong dan de 1-0. Na de hele goede eerste helft ging FC Utrecht in de 2e helft meer risico's nemen en zette het druk op onze verdediging. dan zie je dat het elftal op 2 gedachten hinkt en dan speel je FC Utrecht in de kaart. Met name in de lucht ontstonden er een paar hachelijke momenten.' Uiteindelijk liep het goed af en won Ajax toch verdiend van FC Utrecht. 'We hebben hier veel van geleerd. Ook vandaag ben ik weer een stuk wijzer geworden' aldus Koeman.

Meer op




Tags

koeman utrecht nervositeit hachelijke hinkt lucht wijzer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom backup belofte berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson kiki mannsverk meewerkt pasveer potter ramaj remko rulli setford sevic shogun sosa sutalo taylor ton tsja