Transparent
Inloggen
Sluiten

Goedhart: club uitgehold en murw gebeukt

13 februari 2012 09:53

In het Algemeen Dagblad komt de aan het einde van het seizoen vertrekkende clubarts Goedhart aan het woord. Volgens de krant verloor hij de zeggenschap over de conditietrainers. Toen hij een inspanningsfysioloog wilde toevoegen aan zijn staf, bleek dit terrein overgenomen door technisch hart en ging dat niet door.

Volgens Goedhart is de enorme blessurelijst een gedeelde verantwoordelijkheid: "Vervelend, maar ik maak die blessures niet. Wel is het goed te realiseren dat na jaren van intrige en achterklap de club uitgehold en murw gebeukt is. In zo'n sfeer gaat niemand beter presteren. Clubleiding niet, technische staf niet, medische staf niet en spelersgroep niet. We zijn met zijn allen verantwoordelijk."




Tags

goedhart gebeukt murw uitgehold achterklap blessurelijst clubarts conditietrainers inspanningsfysioloog intrige terrein vertrekkende zeggenschap

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper