Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: opluchting groot bij Ajax

11 februari 2012 23:18

Frank de Boer liet na afloop voor de camera van Eredivisie Live weten dat de opluchting over de zege groot was. "Bij mijzelf, de hele ploeg en volgens mij bij iedereen die Ajax een warm hart toedraagt."

"We wilden vanuit ons balbezit kansen creëren, en in ieder geval dreiging hebben. Dat hebben we zeker gehad vandaag. Bulykin was daar een belangrijke schakel in, maar sowieso was de intentie in het elftal om dreiging te hebben. Bulykin was heel balvast, daar hebben we goed op geanticipeerd met lopende mensen erom heen."

In de slotfase kreeg NAC nog enkele grote kansen op de gelijkmaker. "Het mag niet gebeuren op ons niveau dat je in slotfase nog zulke kansen weggeeft. Gelukkig waren we attent genoeg om die goal te voorkomen."




Tags

boer bulykin dreiging attent balvast eredivisie geanticipeerd nac schakel toedraagt weggeeft

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.232 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balcontrole bertjek boer boomen branco brobbey calavaro corners daniele diepgang elsimao farioli footystats gaal hag henderson jonk kiki mikautadze nice ogc pirlo poster psg rossi sevic shogun steijn weggaan