Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax verslaat Utrecht; Nog 2 wedstrijden voor titel

21 april 2002 16:51

Verslaggever: RvN

Ajax is dichtbij het landskampioenschap van nederland gekomen. In eigen huis wist het met 1-0 te winnen van FC Utrecht. Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Ajax nu 3 verliespunten minder dan de voornaamste achtervolger PSV. In de laatste twee wedstrijden tegen Den Bosch en NEC heeft Ajax dus aan 4 punten genoeg voor de titel.

Ajax had zondagmiddag in de Arena weinig moeite met FC Utrecht. Het was Mido die weer de beslissende treffer maakte voor Ajax. Hij scoorde vlak voor het einde van de eerste helft. Ajax kon in de eerste helft alleen verweten worden dat het niet verder was uitgelopen dan de 1-0 voorsprong. Het had er genoeg mogelijkheden voor gekregen.

In de tweede helft zakte Ajax terug en kwam het bij vlagen nog in de problemen. FC Utrecht zette meer druk naar voren en kon jet een ietwat gespannen Ajax daardoor geruime tijd op de eigen helft vastzetten. Met enig kunst en vliegwerk kon Ajax de druk echter weerstaan en daar in de slotfase onderuit komen. Uiteindelijk bleef het bij de 1-0 van Mido, waardoor Ajax wel heel dichtbij de titel is gekomen.

[wedstrijdverslag volgt later op deze site]

Meer op




Tags

utrecht titel mido achtervolger arena jet kunst landskampioenschap nederland vastzetten verliespunten verweten vlagen vliegwerk wedstrijdverslag weerstaan

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos