Transparent
Inloggen
Sluiten

Bevestiging: RvC Ajax maakt aftreden bekend

9 februari 2012 12:24 - Ajax.nl

De Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax heeft te kennen gegeven bereid te zijn af te treden, zo meldt Ajax in een officiële verklaring. Dit vindt plaats op een zo kort mogelijke termijn, zodra opvolgers zijn gevonden die op brede steun kunnen rekenen. Dit heeft de RvC zojuist besloten.

Met betrekking tot de opvolging zal de RvC de procedure starten overeenkomstig de wet en de statuten van de vennootschap en zullen zij de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) en de Ondernemingsraad (OR) uitnodigen kandidaten aan te bevelen die voldoen aan de profielschets.

Het aftreden zal gefaseerd moeten geschieden, in verband met contractuele bepalingen en financiële belangen die de vennootschap van Ajax raken.

In verband met het voorgaande hoeft en zal de Buitengewone Algemene Vergadering van Aandeelhouders (BAVA) geen doorgang vinden. Deze BAVA stond gepland voor morgen, vrijdag 10 februari, om 14.00 uur.

Meer op Ajax.nl




Tags

rvc aftreden bava vennootschap ava bepalingen bevelen gefaseerd geschieden ondernemingsraad opvolging overeenkomstig procedure profielschets statuten

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht