Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax weer onderuit tegen FC Utrecht: 0-2

5 februari 2012 14:26

In een hele zwakke wedstrijd heeft Ajax met 0-2 verloren van FC Utrecht. tegen een verdedigend FC Utrecht kon Ajax nauwelijks kansen creëren. FC Utrecht is de eerste ploeg in de historie die twee seizoenen op rij zowel de uit- als thuiswedstrijd van Ajax wist te winnen.

Ajax had wel het nodige balbezit, maar kon nauwelijks enige uitgespeelde kans creeren tegen een goed georganiseerd elftal. FC Utrecht creëerde ook niet veel, maar wist wel het optimale resultaat te halen uit de spaarzame counters. Eerst was het Duplan die profiteerde van een fout van Vermeer. Na rust schoot diezelfde Duplan met een geplaatst schot de 0-2 binnen.




Tags

utrecht duplan counters creeerde historie optimale spaarzame vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper