Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax bevestigt akkoord met Juventus over transfer Bouy

31 januari 2012 19:52 - Ajax.nl

Ajax heeft zojuist officieel bevestigd met Juventus overeenstemming te hebben bereikt over de transfer van Ouasim Bouy. De overgang naar de Italiaanse club is per direct. Blind daarover op Ajax.nl: "Ouasim is een groot talent. We waren graag met hem doorgegaan. In december begonnen we de gesprekken voor een nieuw contract. Bij een van de gesprekken deden wij hem een vierjarige aanbieding. Daar spreekt veel vertrouwen uit. Maar we zijn er toen niet uitgekomen."

"Na een vervolggesprek in januari meldde Juventus zich bij de zaakwaarnemer van Bouy. Zij deden hem een aanbieding deed die hij niet kon en niet wilde weigeren. Zijn contract loopt af, dus aan het einde van dit seizoen zou hij transfervrij zijn. Juventus wilde hem echter nu al hebben. Door Ouasim nu al te laten gaan, heeft Ajax ook nog een transfersom kunnen bedingen. We gunnen hem die kans en wensen hem heel veel succes, al vinden we het heel jammer dat hij niet nog een paar jaar bij Ajax is gebleven."

Meer op Ajax.nl




Tags

juventus bedingen blind doorgegaan gunnen uitgekomen vervolggesprek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah utrecht voetbalkwaliteiten zucht