Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax waarschuwt beleggers

14 maart 2000 09:08 - De Telegraaf

Verslaggever: M

Ajax heeft laten weten de financiele verwachtingen bij te stellen, zo meldt de Telegraaf. Met name op het gebied van Merchandising kan Ajax niet aan de verwachtingen omtrent de omzetgroei voldoen.

Ajax wilde met name het percentage van de omzet dat door de inkomsten uit merchandising wordt bezet, laten groeien om tot een stabiele omzetgroei te kunnen komen om de aandeelhouders tevreden te stellen.

Ajax wijdt de tegenvallende inkomsten met name aan de
toenemende aandacht van winkeliers voor het komende Europees kampioenschap en de perikelen rond de wisseling van kledingsponsor van Umbro naar Adidas.

Meer op De Telegraaf




Tags

beleggers merchandising omzetgroei waarschuwt adidas kledingsponsor perikelen telegraaf toenemende umbro wijdt winkeliers wisseling

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos