Transparent
Inloggen
Sluiten

Tweede bedreiging Sturkenboom op de Toekomst

31 januari 2012 06:56

Martin Sturkenboom blijkt nog een tweede keer bedreigd te zijn door een groep fans, zo bevestigt hij in De Telegraaf. "Ik had dit liever niet in de publiciteit gehad, maar het was kennelijk niet tegen te houden. Donderdag rond de klok van half één is er een groep van een man of vijftien naar De Toekomst gekomen. Ze hebben een beveiliger aan de kant geduwd en zijn het kantorencomplex binnengedrongen. Gelukkig was ik er nog onderweg naartoe."

"Als ze op mijn werkplek komen en er voor andere mensen een onveilige situatie ontstaat, moet je jezelf als bestuurder de vraag stellen of je nog wel voor Ajax wilt werken. Dat heb ik nog niet gedaan, maar zal ik de komende dagen doen. Ik ben iemand die zijn gezin en de gevoelens daarbinnen altijd heel serieus neemt. Aan de andere kant kan het niet zo zijn dat je wijkt voor terreur en al het werk uit je handen laat vallen."




Tags

sturkenboom bedreiging bedreigd bestuurder beveiliger binnengedrongen geduwd kantorencomplex onveilige publiciteit telegraaf terreur werkplek wijkt

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht