Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertonghen: 'Als je iets van voetbal kent weet je dat dit geen penalty is'

29 januari 2012 15:03

Jan Vertonghen baalde na afloop voor de camera van Eredivisie Live erg over de penalty die doorslaggevend was in de wedstrijd. "We begonnen goed aan de wedstrijd. We komen na een goede goal op 1-0 voor. En dan verlies je het na de penalty. Guidetti werd aangespeeld in de zestien. Ik tik de bal over de achterlijn en Kuipers vindt het een penalty. Volgens mij als je iets van voetbal weet, is het geen penalty, alleen kuipers. Of ik een risico genomen heb? volgens mij is het geen risico als ik gewoon de bal speel."

"In de rust leefde het gevoel dat we het duel nog naar ons toe konden trekken. Dat hebben we bij vlagen ook laten zien, alleen creëerden we te weinig voorin. Tegen dit Feyenoord moet je als team wel kansen kunnen creëren. We hebben gefaald als team. Het wordt er zo niet makkelijker op bovenin."




Tags

vertonghen kuipers aangespeeld achterlijn baalde creeerden eredivisie feyenoord gefaald guidetti vlagen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht