Transparent
Inloggen
Sluiten

Denswil, Dijks, Bouy, Klaassen en De Sa volgend seizoen naar A-selectie

27 januari 2012 23:25 - Ajax.nl

Stefano Denswil ondertekende vrijdag zijn contract. Komende zomer zal de A-junior definitief aansluiten bij de selectie. "Ik was al blij toen ik bij de F-pupillen mocht spelen en nu ben ik nóg blijer, want je bent al jaren bezig om in Ajax 1 te komen. Vanaf komende zomer mag ik definitief met het eerste meetrainen en ik hoop dat ik dan ook in het eerste zal spelen."

De Boer heeft lovende woorden over zijn voormalige pupil. "Stefano is zeer talentvol. De lichting die er nu aankomt, spelers als Mitchell Dijks, Ouasim Bouy, Davy Klaassen en Lesley de Sa, is zeer talentvol. Volgend jaar zijn deze jongens senioren en sluiten ze als het goed is aan bij het eerste elftal. Af en toe laten we jongens nu al mee trainen zodat ze alvast kunnen wennen."

Meer op Ajax.nl




Tags

dijks talentvol aankomt boer lesley ondertekende pupil pupillen senioren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn brobbey elsimao eredivisie eriksen farioli forbs godts hato henderson hlynsson jong kaplan kiki kroes mannsverk passing potter riedewald sevic shogun simpele sutalo tahirovic taylor voetbalprimeur volendam zorgeloos