Transparent
Inloggen
Sluiten

Trabzonspor weet niets van bod Ajax op Burak Yilmaz

19 januari 2012 23:15 - Radyo Spor

Opnieuw zo'n gerucht waar we vele tips over kregen bij Ajax Netwerk. Nederlandse internetsites melden op basis van Turkse media dat Ajax een akkoord zou hebben bereikt met Trabzonspor over Burak Yilmaz over een transfer van 7,5 miljoen euro. Turkse media schrijven hetzelfde bericht met Nederlandse media als bron.

Ondertussen weet men bij Trabzonspor van niets. Volgens een directielid van de club heeft Trabzonspor geen bod van Ajax ontvangen. "We zijn er inmiddels aan gewend dat dit soort berichten de kop opsteken," zo liet hij weten tegenover Radyo Spor. "Dit is niet serieus te nemen. We zijn ook helemaal niet geïnteresseerd om hem te verkopen."

De vader van de spits, technisch directeur bij een andere club, gaf aan niet te weten of er een kern van waarheid in zit. Volgens hem is er geen enkel bod op zijn zoon."

De zaakwaarnemer van de spits moest toegeven dat er geen akkoord is. "Maar Ajax wil hem graag. Net als clubs uit Spanje, Engeland, Italië en andere landen. Velen willen hem. Burak zal in de zomer, ook in het belang van Trabzonspor, wel naar een club in Europa vertrekken."

Meer op Radyo Spor




Tags

trabzonspor burak yilmaz directielid engeland internetsites kern opsteken radyo spor waarheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal