Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanmiddag vanaf 15.00 uur hoger beroep Ajax NV

18 januari 2012 07:09

Vanaf 15.00 uur start de beroepszaak van Ajax NV tegen de uitspraak van de rechter om de benoemingen van Van Gaal en Martin Sturkenboom in de directie op te schorten. De rechter wilde daarmee de aandeelhouders van Ajax de kans geven tijdens een buitengewone aandeelhoudersvergadering al dan niet hun vertrouwen uit te spreken in de huidige Raad van Commissarissen.

De nv Ajax en de vier commissarissen tekenden beroep aan tegen deze uitspraak van het kort geding dat medecommissaris Johan Cruijff samen met een aantal bekende jeugdtrainers tegen hen had aangespannen.

In De Telegraaf liet advocaat Wakkie weten overtuigd te zijn dat de bestuursraad het vertrouwen in de commissarissen niet zal opzeggen. "Ik heb vijf argumenten waardoor ik zeker weet dat de bestuursraad tijdens de BAVA op 10 februari niet het vertrouwen in de commissarissen opzegt. Die kan ik nu niet geven, maar zal ik tijdens het hoger beroep toelichten.”




Tags

beroep bestuursraad advocaat bava benoemingen beroepszaak gaal jeugdtrainers medecommissaris opzegt schorten sturkenboom tekenden telegraaf wakkie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson jordan kaplan kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mum potter rensch sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah voetbalkwaliteiten zucht