Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: Samenwerking met Van Gaal van de baan

16 januari 2012 06:36

In zijn column in De Telegraaf maakte Johan Cruijff korte metten met enige vorm van samenwerking met Louis van Gaal.

Er zijn binnen Ajax nog altijd mensen die aandringen om Louis van Gaal en mij samen te laten werken. Hoewel ik tijdens de laatste ledenvergadering een brief voor heb laten lezen, waarin ik met duidelijke argumenten heb aangegeven dat dit een gepasseerd station is, proberen bepaalde figuren binnen de club dit toch door te drukken.

Daarbij wordt nogal gegoocheld met een motie die ook tijdens dezelfde vergadering is aangenomen. Alle mensen die ik heb gesproken en ook bij de stemming aanwezig zijn geweest, zeggen dat dit voorstel een soort van symbolisch gebaar was, maar nooit als opdracht is bedoeld.

Toch heeft Hennie Henrichs, voorzitter van de nieuwe bestuursraad, gemeend om Van Gaal en mij hierover te polsen. Daarnaast is het ook aan andere geledingen binnen Ajax voorgelegd en van alle kanten is het negatief beoordeeld.

Henrichs heeft het dus onderzocht en daarmee is dit onderdeel nu volledig van de baan.




Tags

gaal baan henrichs aandringen bestuursraad brief column figuren gegoocheld metten motie polsen station symbolisch telegraaf voorgelegd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos