Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax polst interesse voor extra kaarten Man. United-Ajax; Meld je aan!

14 januari 2012 11:21

Afgelopen woensdag is er vooroverleg geweest in Manchester inzake de wedstrijd van 23 februari. Hier is gevraagd naar de mogelijkheid tot het krijgen van extra kaarten voor de uitwedstrijd. Dit is mogelijk gebleken echter wel onder beperkte voorwaarden waaronder het verplicht afnemen van het hele contingent kaarten door Ajax. Daarom vraagt Ajax aan de (seizoen)clubcardhouders die nog niet in het bezit zijn van een kaart om aan te geven of zij interesse hebben in een kaart voor de uitwedstrijd.
Het is tot zondag 15 januari 23.59 uur mogelijk om je interesse kenbaar te maken via het contactformulier dat via onderstaande link te bereiken is.

Let op: dit is puur en alleen om de interesse te peilen en is op geen enkele wijze een garantie op een kaart. U zult dan ook geen antwoord op uw ingestuurde contactformulier krijgen. Begin volgende week zal Ajax communiceren of er inderdaad nog extra kaarten in de verkoop zullen gaan.

Meld je interesse: Ajax.nl




Tags

meld contactformulier polst clubcardhouders communiceren contingent garantie ingestuurde inzake kenbaar peilen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk mum potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic taylor tsjah zucht