Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: met name Siem maakt een heel frisse indruk

12 januari 2012 23:17 - Ajax.nl

Op de officiële website laat Frank de Boer weten tot nu toe heel tevreden te zijn met het trainingskamp in Brazilië. "We beleven tot nu toe een goed trainingskamp. Met goede trainingsfaciliteiten en een goed hotel. We kunnen ons in ieder geval goed uitleven, dat is het belangrijkste. En een beetje regen mag de pret daarbij niet drukken. Sterker nog; ik vind het juist heerlijk om met dit weertype trainen. En dat met een graadje of 25. In die omstandigheden kunnen we goed op bepaalde accenten trainen."

"Daarbij staat alles in het teken van conditie opbouwen, zodat we iedereen zo fit mogelijk aan de start krijgen. Gelukkig zijn er weer veel jongens terug van blessures, waaronder Siem de Jong en Toby Alderweireld. Met name Siem maakt een heel frisse indruk. Het ziet er goed uit."

Meer op Ajax.nl




Tags

boer trainingskamp alderweireld conditie graadje jong opbouwen pret regen toby trainingsfaciliteiten uitleven weertype

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.236 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter hato henderson kaplan kiki kopduel metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam