Transparent
Inloggen
Sluiten

Blind: De Boer heeft ingestemd met vertrek Boere

10 januari 2012 11:36

Danny Blind reageerde in het Algemeen Dagblad ook op de kritiek van Johan Cruijff dat er spelers zonder overleg zijn vertrokken. Dat zou Tom Boere dan moeten betreffen. Volgens Blind kon Ajax Boere, met nog een half jaar contract, een overgang niet in de weg staan, omdat er nauwelijks uitzicht was op doorstroming naar de A-selectie. Zelfs bij drie geblesseerde spitsen kwam Boere nog niet in beeld. "Nu konden we nog een aardige transfersom voor hem ontvangen."

"Het is wel een beetje vreemd dat ik dan ergens lees dat spelers bij Ajax vertrekken zonder overleg. Ik doe niets zonder overleg met Frank de Boer, die onderdeel is het van het technische hart. En Frank de Boer was vanzelfsprekend volledig op de hoogte en heeft ingestemd met de transfer van Tom."




Tags

boere blind boer ingestemd tom danny uitzicht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom belofte bergwijn betrouwbaarheid boomen branderhorst bravo brobbey elsimao gorter henderson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt metz muziek pasveer ramaj remko rensch reservedoelman rulli sevic shogun sosa sutalo ton verrips wereldtopper