Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: vaste basis uur laten spelen tegen Palmeiras

9 januari 2012 20:32 - Globo Esporte

Frank de Boer liet tijdens de persconferentie vandaag voor de Braziliaanse pers weten zaterdag met zijn vaste basis te willen starten in de vriendschappelijke wedstrijd tegen Palmeiras. Hij wil die basis een uur laten spelen om ze klaar te stomen voor de hervatting van de tweede seizoenshelft met het bekerduel tegen AZ. Hij denkt erover om na een uur de nodige wissels te gaan doorvoeren.

De coach gaf aan heel weinig te weten van Palmeiras. "In Nederland worden de Braziliaanse wedstrijden niet uitgezonden. Ik heb een wedstrijd van Palmeiras tegen Santos gezien en weet dus welk systeem ze spelen en dat het elftal individueel talent herbergt. Palmeiras is een echte topclub en ik ben trots met Ajax tegen ze te mogen spelen. Ik ken Scolari als een topcoach, die ik al jaren erg waardeer. Ik probeer van hem te leren, zoals ik van elke coach probeer de goede dingen op te pakken."

Meer op Globo Esporte




Tags

palmeiras boer bekerduel herbergt nederland santos scolari topcoach

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde alvarez backup berghuis bergwijn bertjek brekers brobbey chelsea elsimao excelsior godts henderson hlynsson kiki kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk nypan overbruggen potter rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor zucht