Transparent
Inloggen
Sluiten

TV Gelderland: akkoord tussen Ajax en Sikora

13 april 2002 22:21 - TV Gelderland

Verslaggever: HN

De overgang van Victor Sikora naar Ajax lijkt slechts een kwestie van tijd. Volgens de regionale tv-zender TV Gelderland zijn Ajax en de speler persoonlijk al rond. Ajax moet er nog wel zien uit te komen met Vitesse, dat ongeveer 6 miljoen euro wil hebben. Eerder dit jaar ketste een transfer van Sikora naar Feyenoord nog af omdat het bedrag dat Vitesse vroeg te hoog was naar de zin van de Rotterdammers.

Victor Sikora werd afgelopen donderdag 24 jaar. De geboren Deventenaar kan zowel op de linker- als rechtervleugel goed uit de voeten. In de drie seizoenen die hij voor Vitesse in actie kwam speelde hij 80 competitiewedstrijden en trof hij 19 keer doel. Zijn debuut in het betaald voetbal maakte hij op 15 februari 1995 voor Go Ahead Eagles.

Vitesse heeft overigens bij monde van jan Streuer ontkend iets af te weten van een akkoord tussen de speler en Ajax. Streuer liet dan ook weten te vermoeden dat het bericht nergens op gebaseerd is.

Meer op TV Gelderland




Tags

sikora vitesse gelderland streuer deventenaar eagles feyenoord kwestie monde rechtervleugel zender

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun sutalo ton tsja wereldtopper