Transparent
Inloggen
Sluiten

Boere: bij Ajax zag ik weinig perspectief

29 december 2011 10:24 - SEG

Op de website van zijn zaakwaarnemersbureau SEG liet Tom Boere weten bij Ajax te zijn vertrokken, omdat hij te weinig perspectief zag.

Afgelopen seizoen werd Boere kampioen met de A1 en afgelopen zomer ging hij verder als spits van de beloften. Met dertien goals voert hij nu halverwege het seizoen de topscorerslijst aan. "Het was een heel mooi halfjaar, heel leerzaam ook. Ik ben het afgelopen halfjaar completer geworden, wat rustiger, niet meer zo onstuimig. Mijn aanname is ook beter geworden. Daar heb ik met techniektrainer Wim Jonk veel op getraind en daar heb ik nu veel profijt van. Ook van trainers Gery Vink en John Bosman heb ik veel geleerd. Vink heeft geleerd altijd in extreemheid te trainen, zoals hij dat noemt, op je top te spelen, het beste uit jezelf te halen."

"Die ontwikkeling wil ik nu op het hoogste niveau doorzetten", zegt Boere. Tot een kans in het eerste van Ajax kwam het niet, ook niet op de bank. "Bij Ajax zag ik niet veel perspectief. Dat was voor mij duidelijk. Aan de ene kant is dat jammer, maar aan de andere kant zet ik nu een goede stap. Bij Gent heb ik meer perspectief. Mogelijk gaat (Elimane) Coulibaly weg en dan word ik gewoon de eerste spits. Ik sluit me sowieso gewoon aan bij de eerste selectie."

De keus voor AA Gent was voor Boere gemakkelijk. Hij doorliep een deel van de jeugdopleiding bij de Belgische club. "Voor mijn gevoel ga ik niet eens naar het buitenland. Ik ga gewoon naar mijn oude, vertrouwde club. Ik ken de club al, heb daar een mooie tijd gehad. Het is een mooi moment om terug te gaan."

Meer op SEG




Tags

boere gent halfjaar vink bosman coulibaly elimane extreemheid gery jonk onstuimig seg techniektrainer tom topscorerslijst zaakwaarnemersbureau

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper