Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: RvC heeft Ajax in een wurggreep

27 december 2011 07:43 - Telegraaf.nl

Johan Cruijff heeft in zijn exclusieve column in De Telegraaf weer hard uitgehaald naar de overige leden van de Raad van Commissarissen en het feit dat ze gewoon kunnen blijven zitten. "Ik ben behoorlijk teleurgesteld in diverse mensen die zeggen clubmensen te zijn. Terwijl de supporters, trainers en voetballers duidelijk afstand van de raad van commissarissen hebben genomen, kan de rvc toch op kosten van Ajax hun rechtszaken doorzetten. En niemand die ingrijpt!," aldus Cruijff. "Als de voorzitter van de rvc via een opzetje de bekendste voetballer van de club in diskrediet probeert te brengen, door hem neer te zetten als racist, dan snap ik niet dat hij niet direct Ajax uitgeknikkerd is."

"Toch is dat niet gebeurd. Vooral omdat ze Ajax in een soort van wurggreep houden. Inmiddels heeft de nieuwe bestuursraad geroepen, dat ze op welke manier dan ook hier een einde aan gaat maken, dus ik ben benieuwd. Maar tot die tijd heeft Ajax in feite niets meer binnen z’n eigen club te vertellen. Onvoorstelbaar, maar waar."

Meer op Telegraaf.nl




Tags

rvc wurggreep bekendste bestuursraad clubmensen column diskrediet feite onvoorstelbaar racist rechtszaken telegraaf uitgeknikkerd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper