Transparent
Inloggen
Sluiten

Deense voetballers kiezen Eriksen opnieuw tot grootste talent

26 december 2011 10:23 - Ekstra Bladet

Het kan niet op voor Christian Eriksen met prijzen in Denemarken. Nadat hij in november door Deense voetbalfans al was gekozen tot beste Deense voetballer, kozen nu Deense voetballers de middenvelder van Ajax tot grootste Deense talent. Hij is ook genomineerd voor de verkiezing van beste Deense voetballers van 2011. De Deens spelers zullen daarvoor op 7 januari hun stem uitbrengen.

Voor Eriksen was het de tweede keer op rij dat hij gekozen werd tot grootste talent van Denemarken door de voetballers. "Ik wist niet dat het mogelijk was om de titel twee jaar op rij te winnen. Dus ik was erg verrast dat de spelers mij gekozen hadden." De prijs voor beste talent is voor spelers onder 22. De komende twee jaar zou hij dus ook nog in aanmerking komen. "Als je naar mijn leeftijd kijkt, zou je me nog een talent kunnen noemen, maar ik heb al zoveel ervaring dat ik mezelf zie als een volwassen speler. Ik hoop dan ook op de titel van Speler van het Jaar. Als ze me daarvoor kiezen is dit echt een topjaar."

Meer op Ekstra Bladet




Tags

eriksen denemarken titel kozen topjaar voetbalfans

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.205 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom barcelona berghuis beuker brobbey depay dof elsimao faberski farioli gaaei godts jim jordi kiki koeman konadu kroes lido linksbuiten maccabi opmerkelijk post rasmussen rugani sevic traore veerman weghorst wijndal