Transparent
Inloggen
Sluiten

Competitie belangrijker, spelers mogen geen risico nemen op rood

21 december 2011 08:01

Bij Ajax moet alles wijken voor het belang van de competitie, ook in de laatste wedstrijd van het jaar tegen AZ. Frank de Boer wil geen enkel risico nemen met spelers, die terugkeren van blessures of andere klachten hebben.

Maar ook mogen ze geen risico's nemen met overtredingen die rood op kunnen leveren. Een directe rode kaart zou ook een schorsing opleveren voor de competitie en daarmee gevolgen voor de toppers tegen AZ en Feyenoord na de winterstop. 'De competitie is het belangrijkst. Als er iemand van AZ doorheen is, moeten mijn spelers op hun benen blijven staan, clean verdedigen en uiteindelijk vertrouwen op Jasper Cillessen," aldus Frank de Boer in het Algemeen Dagblad.




Tags

boer clean feyenoord overtredingen wijken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bergwijn boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli forbs hag hato henderson hlynsson inverted kiki kroes mannsverk mikautadze nice ogc overtal poster rossi sevic shogun steijn taylor text