Transparent
Inloggen
Sluiten

Enoh: ik maak me niet druk over schorsing

19 december 2011 19:15

Tegenover Goal.com liet Eyong Enoh weten zich niet druk te maken over de schorsing van twee interlands die de bond van Kameroen hem oplegde. "Ik heb officieel nog helemaal niets gehoord. Net zoals de meeste mensen las ik het op internet en in de krant. Mijn advocaat vertegenwoordigde me daar en hij vertelde me alleen dat ze er over hebben gesproken, maar ik weet nog niets van een definitieve uitspraak. Als team hebben we besloten om niet te spelen, maar de bond wil ons vervolgens individueel te schorsen. Als ze dan toch schorsen, moeten ze dat voor het hele team doen. Dat is het punt. Het was niet één persoon die niet wilde spelen, maar het hele team. Eto’o is de aanvoerder en ik ben de vice-aanvoerder. We zouden het team gepusht hebben om niet te spelen, maar dat is niet waar. Elke speler heeft geaccepteerd om niet te spelen en als team hebben we die beslissing genomen."

"Ik ben er vrij relaxed onder en focus me op Ajax. Ik maak me er niet druk om. Als ik word opgeroepen voor de nationale ploeg, zal ik er altijd zijn."

Uitgebreid interview met Enoh lees je op: Goal.com




Tags

enoh schorsen advocaat eto eyong kameroen oplegde relaxed vertegenwoordigde

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.273 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos