Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: transfer Eriksen in zomer geen must

18 december 2011 10:46 - Voetbalprimeur.nl

Christian Eriksen blijft keer op keer in verband gebracht worden met interesse van buitenlandse clubs. De zaakwaarnemer van Christian Eriksen geeft aan dat een transfer momenteel geen must is. "Christian zal elke stap in zijn carrière heel goed afwegen. Ook de keuze voor Ajax en Nederland was heel bewust. Afgelopen zomer kon hij naar Engeland en een jaar eerder was een grote Duitse club heel concreet. Dat hebben we toen voorbij laten gaan."

"Inmiddels heeft hij met zijn volle verstand een nieuw contract getekend bij Ajax. Daardoor is een zomertransfer niet direct een issue. Het is natuurlijk ook zo dat hij in vergelijking met het WK nu met andere verwachtingen naar het EK gaat. Dit alles zorgt bij Christian voor een nieuw spanningsveld en nieuwe verwachtingen."

Ook bij de komende tegenstander Manchester United staat hij op het lijstje zo laat assistent-coach Meulensteen weten tegenover Voetbal International. "Dit is wel een speler die bij ons op de radar staat. Maar dat moet ook wel. Anders kun je over een dergelijke voetballer ook geen mening vormen. Het klopt wel dat een speler als Eriksen in ons beleid van transfers zou passen. De naam Eriksen valt weleens bij ons, maar het is ook niet zo dat die hier de laatste tijd heel nadrukkelijk circuleert."

Meer op Voetbalprimeur.nl




Tags

eriksen circuleert engeland meulensteen nederland radar spanningsveld zomertransfer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper