Transparent
Inloggen
Sluiten

Van der Wiel: ik wil niet nadenken over mislukken transfer

17 december 2011 06:40

Gregory van der Wiel heeft zijn zinnen volledig gezet op een transfer naar Valencia, zo laat hij in De Telegraaf weten. "De club heeft me echt een heel goed gevoel gegeven, duidelijk gemaakt me écht te willen hebben. Ze spreken het uit en handelen daarnaar. Ik heb na dit seizoen nog maar een contract voor één jaar. Toch willen ze ongelooflijk veel geld voor me betalen. En afgelopen zomer ging de transfer niet door, maar haalden ze geen andere rechtsback. Een teken dat ik hun absolute nummer één ben. Ze vinden mij geschikt voor Spanje. Valencia speelt verzorgd voetbal, met vaak opkomende backs."

Als het niet doorgaat? "Daar heb ik niet over nagedacht en wil ik niet over nadenken. Ik ga ervan uit dat het goed komt. Een vertrek is ook in het belang van Ajax. Ik wil dat de club aan me verdient en dus is een verkoop voor iedereen het beste. Danny zei: ‘Je bent een eigenjeugdspeler met nog maar een contract voor één jaar. Als Valencia de club is waar je naartoe wilt, komt het goed’. Daar houd ik hem aan. Nu is er maar één club die telt: Ajax. En tot het einde van het seizoen zal ik echt 110 procent geven. Dat ben ik iedereen die mij zoveel moois heeft gegeven – de trainers, mijn medespelers, de fans en alle andere mensen binnen Ajax – gewoon verplicht."




Tags

valencia wiel mislukken daarnaar danny eigenjeugdspeler gregory opkomende telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper