Transparent
Inloggen
Sluiten

Kameroen schorst Enoh voor twee duels

16 december 2011 21:54 - Bond Kameroen (pdf)

De tuchtcommissie van de bond van Kameroen heeft Enoh twee duels schorsing opgelegd naar aanleiding van de staking van de spelers voor de interland van Kameroen tegen Algerije. Vanwege het uitblijven van betalingen door de bond gingen de spelers onder leiding van aanvoerder Eto'o, vice-aanvoerder Enoh en Assou-Ekott over tot een staking. Assou-Ekott kwam er af met een boete. Aanvoerder Eto'o kreeg een schorsing van maar liefst 15 interlands aan zijn broek.

Afgelopen dinsdag kwam de zaak voor de tuchtcommissie. Eto'o werd daarbij gehoord in Kameroen, Enoh liet zich vertegenwoordigen door een advocaat. De afgelopen dagen gingen al verschillende geruchten over schorsingen de ronde. De bond ontkende toen de verhalen en gaf aan dat de tuchtcommissie pas vrijdag het oordeel bekend te maken. Ze hebben twee weken om in beroep te gaan.

Meer op Bond Kameroen (pdf)




Tags

enoh kameroen eto tuchtcommissie assou ekott schorst staking advocaat algerije beroep betalingen broek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.250 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

avila berghuis bergwijn boomen brobbey conceicao elsimao godts gooijer gorter hato henderson hlynsson jong kaplan kiki mannsverk martha medic ramaj rensch rulli sanchez sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos wijndal