Transparent
Inloggen
Sluiten

Hatem Trabelsi wil een verbeterd contract

10 april 2002 14:45 - VI Planet

Verslaggever: M

Hatem Trabelsi zal Ajax aan het eind van het seizoen verlaten als de Amsterdammers hem geen salarisverhoging aanbieden. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Sied Lemseni aan Voetbal International laten weten. Volgens Lemseni is Trabelsi een van de beste spelers bij Ajax, maar komt dat nog niet tot uiting in zijn salaris. Hij zou in vergelijking met andere spelers te weinig verdienen. De manager van de rechtsback wil deze week met Ajax praten over een verbeterd contract. 'Als Ajax onze eisen niet inwilligt zullen we uit Amsterdam vertrekken', aldus Lemseni strijdlustig. De Tunesier heeft nog een contract bij Ajax tot 2004 met een 2-jarige optie. Trabelsi wilde in de VI niet ingaan op de uitspraken van zijn manager. Hij wil zich concentreren op de laatste belangrijke wedstrijden van het seizoen.

Meer op VI Planet




Tags

trabelsi hatem lemseni inwilligt salarisverhoging sied strijdlustig tunesier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes lucht meewerkt muziek pasveer potter ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper