Transparent
Inloggen
Sluiten

Chivu: 'ik ben klaar voor buitenlands avontuur'

10 april 2002 00:12

Verslaggever: RvN

In het Algemeen Dagblad laat Chivu voor het eerst weten wat de supporters al lang vreesden. De centrale verdeidger van Ajax liet weten Ronald Koeman gemeld te hebben zich klaar te voelen voor een vertrek naar het buitenland als er zich een topclub voor hem zou melden. 'De laatste tijd vraag ik me steeds meer af van wie ?k nog iets kan leren bij Ajax' aldus Chivu in het AD. Tot nu toe liet hij altijd weten nog enige tijd bij Ajax te willen blijven. Wel liet Chivu gisteren weten pas na het einde van de competitie te willen gaan praten met gegadigden.

Chivu heeft een vast transferbedrag in zijn contract staan en zou als dat bedrag door een topclub op tafel wordt gelegd dus wegkunnen bij de Amsterdammers. Koeman liet al meerderemalen weten te vrezen voor een vertrek van Chivu. Ajax heeft de vervangers voor Chivu al op het oog maar zal moeten wachten op ene transfer van Chivu alvorens de miljoenen gebruikt kunnen worden. Daarom ook heeft Koeman met Chivu een einddatum afgesproken op welke een eventuele transfer van Chivu rond zou moeten zijn, zodat Ajax nog in staat is om vervangers aan te trekken.

Meer op




Tags

chivu koeman buitenlands vervangers einddatum gegadigden meerderemalen transferbedrag verdeidger vreesden wegkunnen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom almada avila berghuis bergwijn besparen boomen brobbey elsimao forbs gaaei godts hato henderson hlynsson kaplan kiki kroes linksbuiten loonkosten mislintat passeren ramaj rensch sevic sosa sutalo tahirovic taylor vos