Transparent
Inloggen
Sluiten

De Boer: onszelf onnodig moeilijk gemaakt

11 december 2011 17:05

Frank de Boer gaf na afloop voor de camera van Eredivisie Live aan blij te zijn met de drie punten na de veelbesproken Champions League week. "Het is niet makkelijk om hier in Waalwijk te spelen. Ze hebben de linies heel kort op elkaar staan. Het eerste kwartier was heel slecht, we gaven direct een grote kans weg en daarna waren er nog meer slordige momenten. Daarna pakten we het op en kwamen we eigenlijk niet meer in gevaar. De tweede helft kwamen we niet meer in de problemen behalve twee hachelijke momenten in de laatste minuut. Maar toen hadden we het duel allang beslist moeten hebben. Ook wordt volgens mij nog een zuiver doelpunt afgekeurd. Maak je de 0-2, dan wordt het hier 0-5 of 0-6. Dan praten we nergens meer over. Nu blijf je de kans houden dat de bal verkeerd valt. We hebben het onszelf onnodig moeilijk gemaakt. Er lagen hier veel mogelijkheden het eerder af te straffen. Maar ik ben uiteindelijk heel blij dat we de nul hebben behouden en de drie punten mee kunnen nemen."




Tags

boer eredivisie hachelijke slordige zuiver

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.231 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom berghuis bertjek boomen branco brobbey calavaro diepgang elsimao farioli footballanalyst forbs hag henderson hlynsson inverted kiki mannsverk mikautadze nice ogc overtal pirlo poster rossi sevic shogun steijn taylor text