Transparent
Inloggen
Sluiten

Ajax vraagt UEFA om opheldering

8 december 2011 16:07

Op de officiële website laat Martin Sturkenboom weten dat Ajax de UEFA om opheldering zal vragen. "Als club kun je niet zoveel. We zijn allemaal heel erg teleurgesteld en we worden van alle kanten geattendeerd op zaken die spelen zoals foto’s op internet, berichten over eerdere verdachtmakingen en een onderzoek dat in Frankrijk zou zijn gestart. Maar in een opwelling moet je geen verkeerde dingen doen. Dus wij bekijken zorgvuldig welke stappen er ondernomen kunnen worden. We hebben ook contact gehad met de KNVB om advies in te winnen en de mogelijkheden te bespreken en daarna onze positie bepaald."

"We zullen een brief sturen naar de UEFA en om opheldering vragen. Door middel van het stellen van enkele open vragen verwachten wij in elk geval een duidelijke reactie van hun kant. We hebben niet de verwachting dat het veel oplevert, maar helemaal niets doen vinden wij geen optie. De UEFA heeft Fair Play en respect hoog in het vaandel staan, dus ik denk dat zij er zelf ook alles aan zullen doen om zeker te zijn dat er niets oneigenlijks is gebeurd."

"Hoeveel we mislopen? Als we de volgende ronde in de Champions League zouden bereiken dan zou daar een premie van 3 miljoen euro tegenover staan. Als we dat hadden bereikt door tegen Real Madrid gelijk te spelen dan hadden we nog eens 4 ton premie verdiend. Er werd gezegd dat we 25 miljoen misliepen door deze uitschakeling, maar dat is dus onzin."

Meer: Ajax.nl
Tags

uefa opheldering premie brief foto frankrijk geattendeerd knvb madrid misliepen ondernomen oneigenlijks onzin opwelling sturkenboom ton verdachtmakingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.Win met AjaxAjax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.214 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.