Transparent
Inloggen
Sluiten

Zagreb dreigt met juridische maatregelen bij aanhouden insinuaties

8 december 2011 12:51 - GNK Dinamo

Dinamo Zagreb heeft via een verklaring op haar website afstand genomen van de insinuaties dat de uitslag van Dinamo Zagreb - Olympique Lyon onder verdachte omstandigheden tot stand is gekomen. Volgens de club is er een blamerend sportief resultaat behaald, waarvoor de club al de nodige sportieve maatregelen neemt. De tegenstander was volgens Dinamo echter superieur, had een man meer en was extreem gemotiveerd door de kans op het bereiken van de volgende ronde.

"We vragen alle mediavertegenwoordigers en sporters, die deelnemen aan het 'debat', daarmee te stoppen. Het is een schande voor de reputatie van onze club, het voetbal en sport in het algemeen. Als de insinuaties in de media doorgaan, zal Dinamo alle juridische maatregelen nemen om zichzelf te beschermen."

Meer op GNK Dinamo




Tags

dinamo insinuaties zagreb blamerend debat lyon mediavertegenwoordigers reputatie schande sporters superieur

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht