Transparent
Inloggen
Sluiten

Chivu en Van der Vaart hebben clausule in contract

9 april 2002 12:30 - Sportweek

Verslaggever: HN

Ronald Koeman denkt dat Christian Chivu (21) na dit seizoen of na het volgende seizoen de overstap zal maken naar een andere Europese topclub. De trainer van Ajax sprak in weekblad Sportweek: ''Chivu heeft iets in zijn contract waardoor hij voor een bepaald bedrag weg mag. Dus als er een club komt die de prijs betaalt en Chivu wil die mogelijkheid aangrijpen, dan is hij weg. Dat gevaar bestaat. Net als bij Rafael van der Vaart. Maar dat is toch een ander verhaal, hij heeft aangegeven dat hij voorlopig wil blijven. Chivu spreekt zich wat dat betreft niet echt uit.'' Naar verluid mag Chivu, die nog tot 2006 onder contract staat, weg voor ongeveer 23 miljoen dollar. Inter Milaan en Barcelona zouden ge?nteresseerd zijn in de jonge aanvoerder.

Meer op Sportweek




Tags

chivu vaart barcelona inter koeman milaan nteresseerd rafael sportweek verluid weekblad

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper