Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer Vd Wiel: in principe gaat het om transfer in zomer

6 december 2011 14:38

Ajax en Valencia zijn in onderhandeling over een transfer van Gregory van der Wiel. Er zit nog een verschil tussen vraag en aanbod. 'Maar ik verwacht dat de clubs er wel uitkomen', zegt zaakwaarnemer Hakim Slimani in het Algemeen Dagblad. Hij rekent op een transfer in de zomerstop, maar sluit de winterstop niet uit: 'De kans dat hij in de winterstop al vertrekt bij Ajax, is klein. Maar je weet nooit. In principe gaat het om een transfer na dit seizoen'.

'Mede op advies van Maduro wil Gregory naar Valencia. Gregory kiest voor de weg van de geleidelijkheid. Rafael van der Vaart en Nigel de Jong zijn het voorbeeld voor hem. Zij hadden allebei een tussenstop bij Hamburger SV, wat hen goed is bevallen. Dat wil Greg ook. Bij Valencia heeft hij de zekerheid dat hij kan spelen. Dat is ook belangrijk met het oog op het Nederlands elftal'.




Tags

gregory valencia wiel geleidelijkheid greg hamburger jong maduro nigel rafael slimani tussenstop vaart zomerstop

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey chelsea elsimao godts henderson hlynsson kiki leiderschapskwaliteiten mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah vos