Transparent
Inloggen
Sluiten

Boze De Boer: dubbele cijfers was mogelijk geweest

3 december 2011 23:03

Frank de Boer sprong tijdens de wedstrijd meerdere malen uit zijn vel. Na afloop liet hij weten zich geïrriteerd te hebben, omdat hij aan de kant het gevoel had dat de dubbele cijfers halen mogelijk was. "Dat moet je als spelers dan ook voelen. We waren veel te slordig in sommige situaties."

"Het ging allemaal vrij makkelijk en dan zakt de concentratie weg. Mijn bloed gaat dan koken als je vlak voor rust nog zo'n tegendoelpunt krijgt. Dan houd je de tegenstander in de wedstrijd. Je gaat dan met een heel ander gevoel de rust in."

"We grepen ze wel goed bij de strot. Binnen een seconde hadden we de bal steeds weer terug. Maar de zuiverheid van de passing was niet goed. Je moet dan het geduld opbrengen om op de goede pass te wachten."




Tags

boer bloed concentratie grepen koken malen passing strot tegendoelpunt zuiverheid

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.242 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aertssen akpom axel berghuis bergwijn boomen conceicao elsimao forbs godts gooijer gorter henderson hlynsson jong kiki metz mikautadze ramaj rensch rulli sanchez setford sevic sosa steijn sutalo tahirovic transferbeleid wijndal