Transparent
Inloggen
Sluiten

Besluiten Ledenraad niet op agenda AVA

30 november 2011 16:40 - Beurs.nl

Verslaggever: P.

AFC Ajax NV zal de benoeming van het interim-bestuur en het verzoek aan de voltallige Raad van Commissarissen (RVC) om af te treden niet op de agenda van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders (AVA) zetten, heeft Miel Brinkhuis, woordvoerder van Ajax, gisteren gezegd. "De AVA is op 12 december en de termijn om nog nieuwe punten aan de agenda te kunnen toevoegen, is inmiddels verstreken," aldus Brinkhuis tegen Dow Jones Nieuwsdienst.

Dit interim-bestuur blijft in ieder geval aan tot de eerstvolgende Algemene Leden Vergadering, "medio december en dus kort na de AVA" zal plaatsvinden. De mogelijke benoeming van Louis van Gaal en de benoemingen van Martin Sturkenboom en Danny Blind staan wel op de AVA-agenda, maar alleen om te bespreken, niet om in stemming te brengen.

Meer op Beurs.nl




Tags

ava bestuur brinkhuis ledenraad afc benoemingen blind danny dow gaal jones miel nieuwsdienst rvc sturkenboom verstreken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos