Transparent
Inloggen
Sluiten

Römer: 'We willen niet ineens alles laten vallen'

29 november 2011 10:48 - Volkskrant

Verslaggever: P.

Twee van de vijf leden van de raad van commissarissen hebben vanochtend tegenover BNR Nieuwsradio gesproken over de gebeurtenissen van gisteravond. het blijft onduidelijk wat Römer en Olfers gaan doen: er is hen verzocht af te treden, maar ze kunnen besluiten aan te blijven en het gevecht aan te gaan. Steven ten Have zal later vandaag reageren.

Paul Römer heeft vanochtend aan BNR Nieuwsradio laten weten dat hij er nog niet uit was. Hij heeft vooral tijd nodig om na te denken."Dat kan een dag tot een week duren." Hij is niet van plan om op stel en sprong op te stappen. "Je kunt als commissaris niet ineens alles uit je handen laten vallen," aldus Römer.

Marjan Olfers wilde geen reactie geven op het besluit van de ledenraad. Ze wil eerst de officiële reactie afwachten en benadrukt dat er formeel niets is gebeurd tijdens de ledenraadvergadering waarop zij en haar vier medecommissarissen werden verzocht vrijwillig terug te treden. Olfers: "Wij wachten de officiële mededeling van de ledenraad af. Dit is nu alleen nog een bericht in de media."

Meer op Volkskrant




Tags

romer olfers bnr ledenraad nieuwsradio formeel ledenraadvergadering marjan medecommissarissen vrijwillig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers brobbey elsimao farioli godts gorter hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer ramaj roon rulli shogun sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos