Transparent
Inloggen
Sluiten

Morgen reactie van RvC op het verzoek op te stappen [update]

29 november 2011 00:25

Rob Been jr liet in een reactie tijdens de persconferentie weten dat hij de Raad van Commissarissen vanavond na het besluit op de hoogte heeft gebracht. Steven ten Have, voorzitter van de RvC zou daarop hebben laten weten er een nachtje over te slapen en morgen met een reactie te komen. De diverse leden moeten een beslissing nemen al dan niet in te gaan op het verzoek af te treden.

[update] Keje Molenaar liet weten dat voor Johan Cruijff het besluit van de ledenraad van Ajax om het vertrouwen in de gehele raad van commissarissen op te zeggen niet als een grote verrassing kwam. "Ik heb hem even telefonisch gesproken. Hij had rekening gehouden met dit scenario. Het kwam helder op hem over," zo heeft Molenaar gezegd volgens Telegraaf.nl.

Volgens Molenaar reageerde rvc-voorzitter Steven ten Have teleurgesteld op het besluit van de ledenraad. "Maar hij heeft het wel sportief opgevat, heb ik begrepen."




Tags

rvc molenaar ledenraad keje nachtje opgevat slapen telegraaf

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter kappen kiki kroes leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek onwerkelijk pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja verrips wereldtopper