Transparent
Inloggen
Sluiten

Theo Janssen: statement gemaakt met scheenbeschermers

28 november 2011 18:41

Theo Janssen werd in het duel NEC-Ajax beschimpt en weggehoond door de fans van NEC vanwege zijn Vitesse-achtergrond. "Ik had me er al op ingesteld. Dat is altijd als ik hier bij NEC speel. Ik weet het van tevoren, mijn familie weet het van tevoren. Ik luister er maar niet naar. Ik kan er toch niets mee?", zo gaf hij aan tegenover De Gelderlander.

De scheidsrechter gaf de keuze aan Janssen. "Hij kwam voor rust al naar me toe. 'Theo', zei hij, 'als jij het genoeg vindt, stoppen we er mee.' Maar ik haal mijn schouders er maar over op. Ik geniet nu gewoon extra van onze overwinning. Daar gaat het uiteindelijk toch om."

De middenvelder beet toch van zich af. Hij had opvallende geelzwarte scheenbeschermers (zie foto). "Ik heb alle fans hier even mijn scheenbeschermers laten zien", lachte Janssen. "Dat was mijn statement. Een mooi paar met passende kleuren. Geel en zwart. Even ter bevestiging voor de supporters in Nijmegen."




Tags

janssen scheenbeschermers statement beschimpt foto geelzwarte gelderlander geniet lachte vitesse weggehoond

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meer dan 35.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal tsjah vos