Transparent
Inloggen
Sluiten

Cruijff: sporters pikken het niet meer

28 november 2011 07:04

In zijn column in De Telegraaf gaat Johan Cruijff uitgebreid in op de juridische stappen die hij onderneemt samen met de tien jeugdtrainers.

Helaas was het niet meer te vermijden. Er moest een duidelijk signaal komen, hoe de voetballers en de voetbalclub Ajax geschoffeerd zijn. Daarom hebben we als collectief ook besloten om juridische stappen tegen de vier commissarissen te nemen. Dus, voor alle duidelijkheid, niet tegen de club Ajax. We willen een duidelijk signaal afgeven, dat de tijd voorbij is dat sporters over zich heen laten lopen.

Mensen die nu gaan roepen, dat ik uit ben op macht, begrijpen er daarom niets van. Nu moet juist mijn generatie een stap terug doen en op de achtergrond beschikbaar zijn voor een nieuwe en ambitieuze groep voetballers die Ajax terug naar de Europese top wil brengen. Dat moeten mensen als Louis van Gaal en ik niet meer willen. Wij zijn zestigers, die onze ervaringen aan deze mensen moeten aanbieden. .




Tags

sporters column gaal generatie geschoffeerd jeugdtrainers macht onderneemt telegraaf vermijden zestigers

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.237 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brekers chelsea elsimao farioli godts hag heerenveen henderson hlynsson kiki mannsverk nypan overbruggen pasveer potter ramaj rensch roon sosa sutalo tadic tahirovic taylor totaalvoetbal vos