Transparent
Inloggen
Sluiten

Bergkamp: 'Van den Boog zei dat ik niet geschikt was om D1 te trainen'

23 november 2011 13:51 - AD

Verslaggever: P.

In een interview in Voetbal International is het lezen dat het een klein wonder is dat Wim Jonk en Dennis Bergkamp nog steeds bij Ajax werkzaam zijn. Rik van den Boog, voormalig algemeen directeur van Ajax, wilde eerder dit jaar volgens het tweetal zelfs van hen af.

Dennis Bergkamp: "Hij werd naar mij heel persoonlijk in zijn opmerkingen, dat heeft me bijzonder verbaasd. Van den Boog zei dat ik niet eens geschikt was om de D-junioren te trainen, terwijl hij me twee weken eerder bij de A-junioren had aangesteld. Ook zou ik te weinig tijd besteden aan mijn werk bij Ajax. Hoe serieus moet je dat nemen? Aan de andere kant: hij ging dus op de man spelen en dat hoef ik niet te pikken.' (...) Ik heb me regelmatig afgevraagd waar al dat geouwehoer en al die spelletjes nou voor nodig waren."

Meer op AD




Tags

bergkamp junioren afgevraagd geouwehoer jonk wonder

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.235 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom balletje berghuis bergwijn boomen brobbey chivu elsimao eredivisie eriksen gorter henderson kaplan kiki kopduel leeftijdscategorie metz mikautadze ofwel pasveer remko rensch rulli sevic shogun simpele sosa sutalo taylor volendam