Transparent
Inloggen
Sluiten

AJAX HOUDT STAND IN LYON: 0-0

22 november 2011 22:41

Ook ondanks alle personele problemen is Ajax er goed in geslaagd stand te houden in Lyon. Ajax hield de Franse ploeg op 0-0 en heeft daarmee nog uitstekend uitzicht op de volgende ronde.

Ajax speelde goed verzorgd, maar kon voorin weinig echte kansen creëren met de lichte aanval van Sulejmani, Lodeiro en Ebecilio. Achterin was er geen doorkomen aan voor de Fransen, Vertonghen leidde zijn verdediging uitstekend.

Het was Sulejmani die in de tweede helft een levensgrote kans kreeg op nog meer voor Ajax. Doelman Lloris stond hem in de weg. Even later was ook Vertonghen dichtbij. In de slotfase werd Olympique Lyon steeds gevaarlijker. De Fransen zetten meer druk, maar vonden Vermeer op hun weg. Na twee mindere wedstrijden was hij tegen Lyon een van de uitblinkers met enkele knappe reddingen. Daardoor slaagde de jonge ploeg erin stand te houden in Lyon.




Tags

lyon sulejmani vertonghen doorkomen ebecilio levensgrote lloris lodeiro slaagde uitblinkers uitzicht vermeer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

akpom alvarez backup berghuis bergwijn brobbey elsimao farioli godts gorter hag hato henderson hlynsson jong kiki mannsverk nypan pasveer potter ramaj remko roon rulli setford sevic shogun sutalo tahirovic taylor