Transparent
Inloggen
Sluiten

Vertrouwensbreuk binnen RvC; 28 november nieuwe vergadering ledenraad

20 november 2011 16:10 - Ajax.nl

Bij de vergadering van de Ledenraad en het bestuur van Ajax, waarbij de voltallige Raad van Commissarissen (RvC) van Ajax aanwezig was, is vastgesteld dat er sprake is van een vertrouwensbreuk tussen Johan Cruijff enerzijds en Steven ten Have, Edgar Davids, Marjan Olfers en Paul Römer anderzijds. Cruijff heeft tijdens de vergadering laten weten niet bereid te zijn mee te willen werken aan een herstel van deze breuk.
Dit heeft feitelijk en formeel geen consequenties voor het functioneren van de RvC.

Tevens heeft het huidige bestuur, Uri Coronel, Joop Krant en Cor van Eijden, besloten met ingang van morgen, maandag 21 november 2011, hun functie als bestuurslid van Ajax formeel neer te leggen. Zij maakten op 30 maart 2011 reeds bekend hun functie ter beschikking te zullen stellen. Bij de eerstvolgende vergadering van de Ledenraad worden nieuwe (interim-)bestuursleden benoemd.

Op maandag 28 november komt de ledenraad opnieuw bij elkaar. Die kan dan besluiten hoe het nieuwe bestuur moet stemmen tijdens de aandeelhoudersvergadering op 12 december. Tot 12 december kan er formeel niets gebeuren met de Raad van Commissarissen.

Meer op Ajax.nl




Tags

ledenraad rvc bestuur formeel bestuurslid coronel davids eijden enerzijds joop marjan olfers romer uri

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.238 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

ambieert belofte betrouwbaarheid branderhorst bravo contractvoorstel desgewenst eenjarig elsimao farioli gorter hag hlynsson kappen kiki leeftijdscategorie lucht meewerkt muziek pasveer ramaj remko reservedoelman rulli setford sevic shogun ton tsja wereldtopper