Transparent
Inloggen
Sluiten

Coronel stuurt brief: Geen stemming over rvc vandaag bij Ajax [Update 2]

20 november 2011 10:47 - Telegraaf

Verslaggever: P.

Demissionair voorzitter Uri Coronel heeft de ledenraad een brief gestuurd met de mededeling dat er geen stemming wordt gehouden over de positie van de huidige raad van commissarissen. Dat kan nu op z'n vroegst op 12 december,als de algemene ledenvergadering wordt gehouden. Wél kan een lid van de ledenraad een motie van wantrouwen indienen, waarna er wel wordt gestemd. Indien deze motie wordt aangenomen, dan wordt deze eveneens op 12 december behandeld.

Wel worden vandaag voorzitter Steven ten Have en de andere drie rvc-leden gehoord over de gevolgde procedure met betrekking tot de benoeming van Louis van Gaal. Eveneens kan er 'gewoon' worden gediscussieerd over de gang van zaken binnen de club. "Als Cruijff wordt getackeld, dan wordt Ajax dat ook. Dat kunnen we niet accepteren," zei één van de leden bij aankomst tegen De Telegraaf.

Op 12 december komt eerst de nieuwe structuur van de bestuursraad aan de orde, daarna wordt de invulling van de bestuursraad bekendgemaakt. Ten slotte zou er dan kunnen worden gestemd over de positie van de rvc.

Of Cruijff dit gaat meemaken is onduidelijk. Tegenover de Telegraaf zei hij: "Het is voor mij vandaag er op of er onder. Het heeft al lang genoeg geduurd.”

[update 2] Drie van de 21 ledenraadsleden van Ajax zijn vanochtend niet aanwezig bij de belangrijke vergadering in de ArenA. Winter heeft verplichtingen bij zijn club FC Toronto en Vos moest prediken in de gemeente Woensdrecht. Overigens was de laatste afwezige, Blocks, ook lid van de verzoeningscommissie.

Meer op Telegraaf




Tags

rvc brief coronel bestuursraad ledenraad motie stuurt telegraaf aankomst afwezige arena blocks demissionair gaal geduurd gemeente getackeld gevolgde ledenraadsleden prediken procedure slotte toronto uri verzoeningscommissie vos wantrouwen woensdrecht

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Ajax



Ajax E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Ajax E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 35.241 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aarde backup berghuis bergwijn bertjek brobbey chelsea elsimao excelsior godts hato henderson hlynsson kiki kopper kroes leiderschapskwaliteiten linksbuiten mannsverk potter rensch roon sevic sosa sutalo tadic tahirovic taylor tsjah zucht